Tractari Auto Caracal - Tractari Auto Corabia - Tractari Auto Slatina

Servicii

platforma auto caracal

EFECTUAM SERVICII COMPLETE DE TRACTARI AUTO

Suntem o societate cu o vasta experienta în domeniul tractarilor auto si incercam intotdeauna sa oferim servicii calitative la preturi avantajoase, pentru a ne ridica intotdeauna la nivelul asteptarilor dumneavoastra.

Care sunt serviciile noastre?

Transport pe platforma in Caracal, Corabia, Slatina si alte locatii din judetul Olt.

Recuperam autovehicule avariate in urma accidentelor sau iesite din decor.

Oferim asistenta rutiera non-stop.

Suntem disponibili non-stop si ajungem la dumneavoastra pentru a rezolva problema in cel mai scurt timp.

PLATFORMA AUTO RAPID IN CARACAL, CORABIA, SLATINA SI JUDETUL OLT

Scopul nostru este de a veni in ajutorul celor ce au ramas in pana cu platforma auto complet echipata in Caracal, Corabila, Slatina si alte locatii din. Suntem o echipa cu vasta experienta in acest domeniu, profesionisti si seriosi.

 Rapiditatea de care dam dovada in deplasarea pana la locatia dumneavoastra, cat si incarcarea si descarcarea in conditii de maxima siguranta ne califica ca fiind solutia optima. Venim in ajutorul dumneavoastra fie ca detineti un autoturism, o autoutilitara sau un utilaj ! Toate tarifele percepute de noi sunt corecte, pretul comunicat prin telefon fiind cel real. Nu avem comisioane ascunse.

Principiile noastre

Responsabilitate fata de client

Actionam responsabil, comunicam in permanenta cu clientii nostri si suntem intotdeauna onesti fata de acestia. Folosim platforme auto omologate in Caracal, Corabia, Slatina si judetul Olt pentru a asigura tractarea in maxima siguranta.

Indeplinirea la termen a comenzilor

Ne asumam timpi viabili pentru serviciile executate, fapt care sustine cresterea noastra si genereaza satisfactia clientilor.

Integritate si respect

Discutam cu claritate, sinceritate si respect, ne onoram intotdeauna comenzile si contam pe respect atat in interiorul, cat si in afara firmei.

platforma auto corabia